Verwerking


Bij de opdrachten staat er steeds hij of zijn, maar daar mag je ook zij of haar voor lezen. 
Lees de deelopdrachten en kijk daarna op je werkblad om te weten welke informatie je op moet zoeken.

 

1. Print hier het werkblad.

 

2. De kapitein gaat op reis naar zijn familie.
Neem een familielid van de kapitein in gedachten en vul zijn persoonlijke gegevens in op je werkblad.
Op de achterkant van je werkblad kun je een mooie tekening van hem/haar maken. Hoe ziet hij/zij er uit? Wat is de kleur haar, de huid etc.

 

3. Nu je wat meer weet over het familielid van de kapitein, wil je ook wel eens weten waar hij woont. Hoe ziet zijn woonplaats eruit? Ga dit opzoeken en schrijf dit op je werkblad.

 

4. Je hebt nu wat gezien over de woonplaats van het familielid. Die woonplaats ligt in het land BraziliŽ en daar wil je natuurlijk ook graag wat over weten. Ga op zoek naar informatie en vul dit in op je werkblad.

 

5. Nu je wat meer weet over het land BraziliŽ, ben je toch eigenlijk ook wel nieuwsgierig geworden naar de mensen die in dit mooie land wonen. Daar ga je nu informatie over opzoeken en dat vul je in op je werkblad.

 

6. Je bent nu al heel veel te weten gekomen over de woonplaats van het familielid, over het land BraziliŽ en over de inwoners. Maar daarmee zijn we nog niet klaar met onze ontdekkingstocht. Als laatste gaan we nu kijken naar de geschiedenis/politiek en economie van het land BraziliŽ. Zoek informatie op en schrijf dit op je werkblad.Vorige Volgende

Start


Nog een webquest / webkwestie doen?
Surf naar:
www.webkwestie.nl

Heb je opmerkingen ter verbetering van deze webquest?
Zijn er hyperlinks die niet werken?
Geef dit even door aan de maker(s). Klik daarvoor hier