beoordeling


De presentatie Het Midden-Oosten : 


 

  PERFECT VOLDOENDE BEGINNER
De "De presentatie"

(30 punten)

De reisleiders hebben een duidelijke presentatie gegeven. We weten waar het over gaat. Er zijn in ieder geval 9 dia's gebruikt. De woorden waren te begrijpen. De plaatjes waren duidelijk te zien De reisleiders lieten ons wel wat zien, maar het was niet overal even duidelijk. Moeilijke woorden en duidelijk gekopieerd. Het leek of die woorden  ergens anders bij hoorden. De reisleiders hadden er een rommeltje van gemaakt. er was geen touw aan vast te knopen.
Wezijn niet veel meet te weten gekomen over het Midden-Oosten.
De "dia's"

(25 punten)

De reisleiders hebben er voor gezorgd dat de presentatie er leuk uitziet. De dia's hebben allemaal dezelfde kleur, lettertypes, lettergroottes. De reisleiders hebben wel de dia's gemaakt, maar zijn erg druk bezig geweest met allerlei grapjes en foefjes. Nu lijken de dia's niet bij elkaar te horen. Ze hebben wel informatie opgezocht maar niet duidelijk gepresenteerd.  Er zijn niet genoeg dia's gemaakt. En wat er op de dia's te zien was, was niet erg verhelderend. Jammer!
Het  "onderzoek"

(25 punten)

De reisleiders hebben goed gebruik gemaakt van de infobronnen.Sterker nog, ze hebben er van alles bij gehaald: Ze zijn naar de bibliotheek of documentatiecentrum geweest, ze hebben zelf interviews of andere infobronnen gebruikt. De reisleiders hebben niet erg veel verder gezocht dan het internet. Zelfs op het internet hebben de reisleiders niet verder gezocht. Terwijl er wel verteld is hoe er verder gezocht kon worden. De reisleiders hebben geen gebruik gemaakt van infobronnen.
De "infobronnen"

(10 punten)

De reisleiders hebben meerdere sites gevonden waar wat te vinden was over het Midden-Oosten. De reisleiders hebben de infobronnen gebruikt die gegeven zijn en verder niet meer gezocht. De reisleiders hebben de infobronnen gebruikt die gegeven zijn en verder niet meer gezocht.
De "beoordeling"

(10 punten)

De presentatie ziet  er perfect uit. Je geeft de meeste punten aan de mooiste presentatie! Al met al toch knap wat de reisleiders gemaakt hebben. de presentatie was een goede vingeroefening. De reisleiders staan aan het begin! Maar oefening baart kunst!

 

80 - 100 punten Waardevolle reisleiders, waar we graag meer van willen horen en zien!
60 - 79 punten Goede reisleiders, maar die nog aan de afwerking ,moeten werken
0 - 59 punten Reisleiders die nog wel wat oefening kunnen gebruiken. Maar... houd moed!

 Vorige Volgende

Home

Nog een webquest / webkwestie doen?
Surf naar
www.webkwestie.nl

Heb je op- of aanmerkingen?
Zijn er links of websites die niet werken?
Mail dit dan aan de webquestmaker.