Opdracht

Tijdens iedere etappe van je tocht zul je de kans krijgen interessante steden of  gebieden te bezoeken. Daar maak je een werkstuk over. Steeds zul je gekleurde woorden tegen komen. Dat zijn linken, waarop je kunt klikken om op een interessante site terecht te komen. Lees eerst wel het hele verhaaltje door zodat je weet wat je op die site moet doen! Met de knop 'vorige' kom je weer terug op de webkwestie.

Wat heb je nodig:

  1. Een kaart die je moet uitprinten zodat je kunt aangeven waar je geweest bent.

  2. Gebruik een schrift of de computer om een logboek te kunnen maken: alles wat je beleeft, schrijf je erin op en je maakt er tekeningen bij.

Geef de plaats waar je geweest bent aan met een nummer op je kaart. In je schrift of op de computer beschrijf je onder dat nummer wat je ziet op die plaats. Aan het eind van de reis zul je een prachtig reisverslag hebben met plaatjes en tekeningen over wat je kunt zien en beleven als je door Amerika reist. 

Ben je er klaar voor? Klik op "werkwijze"

 

(Afbeelding van Cory Deseyn via Pixabay

Vorige Start Volgende

Nog een webkwestie / webquest doen?  Surf naar www.webkwestie.nl

Op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie? Websites die niet werken? Mail het de webkwestiemaker (klik hier)

Dit werk valt onder een Creative Commons licensie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.