Verwerking 


afbeelding: https://pxhere.com/nl/photo/820287

  • Probeer de informatie die je op het internet tegenkomt niet direct te kopiŽren, maar de gegevens te gebruiken die belangrijk zijn. Ze dienen dus  te maken te hebben met de aandachtspunten die de notaris heeft vastgesteld bij de opdracht. Je kunt natuurlijk altijd wel iets tegenkomen wat jij ook belangrijk vindt en er dus bijzet.

  • Illustraties zijn in een werkstuk/ spreekbeurt of presentatie natuurlijk zeer belangrijk. Probeer dus een aantal plaatjes op te slaan om later te gebruiken.

(ctrl-c, of rechtermuisknop en dan kopiŽren) en plak het daarna(ctrl-v of rechtermuisknop en plakken)in je werkstuk/presentatie.


afbeelding: https://www.cbs.nl

Je presentatie kun je eenvoudig in PowerPoint maken, zorg voor losse dia's waarop afwisselend tekst en plaatjes staan. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Tevens dien je er op voorbereid te zijn dat je ook bij de presentatie het nodige aan de andere leerlingen te vertellen hebt.....

Je maakt een praatpapier voor je zelf natuurlijk ook via de tekstverwerker, waarbij je waarschijnlijk ook zelf boeken gebruikt om plaatjes te laten zien. Met dit praatpapier erbij geef je een mondeling verslag van alle informatie die je hebt opgezocht


Vorige Volgende

Start

 

Nog meer webkwesties te vinden op:
www.webkwestie.nl

Heb je op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie?
Zijn er links die niet werken?
Geeft het even door. Klik daarvoor hier.Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik.
Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten.
Er wordt z.s.m. op gehandeld.