Beoordeling

afbeelding van:
http://pngimg.com/download/29474

Is het een heel ander soort vriendje dan de anderen?  Wanneer de tekening lijkt op een bestaand vriendje maar wel wat nieuwe dingen heeft verzonnen. Verdienen ze 1 punt. Wanneer ze een totaal ander vriendje hebben krijgen ze 3 punten.
Zijn er mooie kleuren gebruikt? Spreekt de tekening op het eerste gezicht aan dan verdienen ze 1 punt. Anders een half puntje.
Is er aan het karakter gedacht? Is het karakter goed te zien en te herkennen dan krijgen ze 2 punten. Hebben ze het alleen beschreven, dan krijgen ze 1 punt.
Hebben ze voldoende informatie over de vriendjes gevonden? Hebben ze minstens 4 vriendjes gevonden met informatie dan krijgen ze 2 punten. Zijn het er minder dan krijgen ze 1 puntje.
Hebben ze hun best gedaan, of hebben ze het afgeraffeld? Is er tot het einde netjes aan gewerkt, dan verdienen ze gewoon 2 punten. Heb je gemerkt dat ze op het einde geen zin meer hadden en het afraffelden, dan krijgen ze 1 punt.
 

 

 Vorige Start Volgende 

Nog een webquest / webkwestie doen?
surf naar www.webkwestie.nl

Heb je op- of aanmerkingen?
Zijn er links die niet werken?
Mail ze naar de WebQuestmaker


Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld.