Inleiding

Afbeelding van Christian Dorn via Pixabay

Je vriendin eet niet meer mee met jullie in de middagpauze en toen jullie samen boodschappen gingen doen kocht ze alleen maar chips en snoep. Je vond het wel veel wat ze kocht. Je denkt dat ze een eetstoornis heeft en gaat het gesprek met haar aan.

 

Je wilt geen flater slaan, dus je bereid je gesprek goed voor, je bedenkt van te voren wat je haar wilt vragen en om zeker van je zaak te zijn zoek je ook uit wat de kenmerken zijn van elke eetstoornis en je zoekt al vast uit welke behandelingen er mogelijk zijn, zodat je haar verder kunt helpen als ze zegt dat ze een eetstoornis heeft.

---

 

< start >

 

Wil je nog een webquest / webkwestie doen? Surf naar: www.webkwestie.nl

 

Heb je op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webquest? Zijn er links die niet werken?

Geef het door aan de webquestmaker. Klik daarvoor hier

 

Dit werk valt onder een Creative Commons licensie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.