BEOORDELING

Het onderzoeksverslag van ongeveer 4 pagina's lever je in. Hier kun je 40 punten mee verdienen.

Voor de gemaakte muurkrant kun je 60 punten verdienen.  

Als je daarnaast ook nog verslag doet over een interview wat je hebt gehouden met iemand van de door jou gekozen godsdienst, kun je nog eens 20 punten verdienen. Deze punten kunnen je helpen om gemiste punten weg te werken of het totaal van 120 punten te behalen en zo een "uitstekend" als beoordeling te krijgen.

  Goed Voldoende Matig
Verslag Je onderzoeksverslag is overzichtelijk. Het geeft minimaal een goed antwoord op de gestelde vragen en bestaat uit minimaal 4 pagina's getypt in Word.

40 punten

Je onderzoeksverslag is overzichtelijk. Het geeft een goed antwoord op de gestelde vragen, maar bestaat uit minder dan 4 pagina's getypt in Word.

25 punten

Je onderzoeksverslag is helaas niet compleet. Je hebt niet op alle vragen een antwoord gevonden en het verslag bestaat ook uit minder dan 4 pagina's getypt in Word.

10 punten

Muurkrant Jullie muurkrant ziet er prachtig en duidelijk uit. Voor elke godsdienst zijn minimaal 3 grote vellen papier gebruikt en plaatjes maken je verhaal extra duidelijk.

60 punten

Jullie muurkrant ziet er duidelijk uit. Voor elke godsdienst zijn ook minimaal 3 vellen papier gebruikt. Helaas ziet niet alles er even goed verzorgd uit en dat is wel belangrijk als je iets presenteert.

40 punten

Jullie muurkrant geeft niet alle informatie waarom is gevraagd. Verder ziet hij er helaas ook niet mooi verzorgd uit.

15 punten

 


Vorige Volgende

Start

Meer webkwesties op: www.webkwestie.nl

Heb je op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie?
Zijn er internetlinks die niet werken?
Geef het even door. Klik hier.

* * *

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. 
Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld.