INLEIDING

  • Het gemeentebestuur van de stad wil een aantal mooie schilderijen van Vincent van Gogh in een van de scholen van de stad tentoonstellen. 
  • Ter gelegenheid van de tentoonstelling wil het gemeentebestuur een boekje uitbrengen over het leven en schilderwerk van Van Gogh.
  • Het gemeentebestuur vindt het een leuk idee om het boekje samen te laten stellen door leerlingen van de scholen zelf. Daarom heeft de burgemeester de directeuren van de scholen gevraagd om de drie of vier beste leerlingen van de school aan het werk te zetten.
  • Het boekje dat er het beste uitziet en natuurlijk de juiste informatie geeft zal door een echte drukkerij worden uitgegeven ter gelegenheid van de gemeentelijk tentoonstelling. In het boekje zullen de namen komen te staan van de makers en de naam van de school.

 

 

 


Volgende

Home

meer webkwesties en achtergrondinformatie te vinden op www.webkwestie.nl

Heb je opmerkingen ter verbetering van deze webkwestie? Zijn er links die niet werken?  Mail het even door. Klik daarvoor hier.

* * *

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. 
Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld.