BEOORDELING

Onderzoeksteam opgelet ! Hieronder staat hoeveel punten je voor je webkwestie kunt verdienen. Het maximaal aantal punten is 100. Probeer daar dus zo dicht mogelijk bij te komen. 

PERFECT
100 tot 85 punten
VOLDOENDE
85 tot 60 punten
BEGINNER
60 punten of minder
Het lijstje van de gids Daarop staan minstens 5 en maximaal 10 kunstwerken met de juiste naam en de goede naam van de kunstenaar. Er staan maar 3 kunstwerken op het lijstje of niet volledig. Minder dan drie kunstwerken
De verslaggever Alle onderdelen van het verslag zijn ingevuld.
Er is duidelijk met meerdere redenen omschreven waarom het team het kunstwerk heeft uitgekozen.
Niet alle onderdelen zijn ingevuld. 

Waarom dit kunstwerk is gekozen wordt niet helemaal goed verteld.

Veel onderdelen zijn niet ingevuld.

Ook is niet duidelijk waarom het team dit kunstwerk heeft uitgekozen.
De kunstkenner Alle onderdelen zijn correct ingevuld. De meeste zaken kloppen wel, maar net niet allemaal. Teveel onderdelen in het verslag zijn niet correct ingevuld.
De kunstdirecteur Het verslag is prima ingevuld. Ook is goed aangegeven waarom het kunstwerk op die bepaalde plek in de school krijgt. Het verslag is wel goed, maar niet duidelijk is waarom juist diť plek in de school is gekozen. Onderdelen van het verslag kloppen niet en ook de manier waarop verteld wordt waar en waarom het kunstwerk op een bepaalde plek in de school wordt gehangen, is onduidelijk
Eigen kunstwerk Er is heel hard aan gewerkt om het kunstwerk op het echte te laten lijken en dat is redelijk goed gelukt. Alhoewel duidelijk is dat goed geprobeerd is het kunstwerk na te maken, is dat niet helemaal gelukt. Tsja, is dit het kunstwerk wat beschreven is?


Vorige Start Volgende

Meer webkwesties en achtergrondinformatie te vinden op www.webkwestie.nl
Heb je op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie?
Zijn er internetlinks die niet werken? Geef het even door. Klik daarvoor hier.

Dit werk valt onder een Creative Commons. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De auteursrechtenvrije afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere. of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.