Beoordeling

Waar wordt op gelet?

Kan beter
 (10 punten)
Voldoende 
(15 punten)
 Goed 
(25 punten)

Inhoud regels en tips

(max 25 punten)

Ik heb 3 regels gevonden en een aantal tips (minimaal 2) Ik heb 5 regels gevonden en genoeg tips (minimaal 4) Ik heb 7 regels gevonden en veel tips (minimaal 6)

Inhoud van het nut van een mindmap

(max 25 punten)

Ik heb niet goed begrepen waar een mindmap voor dient Ik heb wel begrepen waar een mindmap voor dient, maar de verwoording op de placemat laat dit niet duidelijk zien. Ik heb goed begrepen waar een mindmap voor dient en dit ook juist verwoord op mijn placemat

Eigen mindmap

(max 25 punten)

Er is vanuit een centraal onderwerp begonnen, maar er zijn geen kleuren gebruikt en er zijn geen vertakkingen gemaakt (het lijkt op een woordweb) Er is begonnen vanuit een centraal onderwerp, er zijn verschillende kleuren gebruikt en vertakkingen gemaakt. Er zijn alleen geen afbeeldingen of symbolen gebruikt. Er is begonnen vanuit een centraal onderwerp, er zijn verschillende kleuren gebruikt en vertakkingen gemaakt. Daarnaast zijn er ook nog afbeeldingen of symbolen gemaakt.

Lay-Out placemat

(max 25 punten)

Er zitten spelfouten in en de placemat was niet heel netjes Er zaten bijna geen spelfouten in de placemat. De placemat ziet er netjes uit Er is begonnen vanuit een centraal onderwerp, er zijn verschillende kleuren gebruikt en vertakkingen gemaakt. Daarnaast zijn er ook nog afbeeldingen of symbolen gemaakt.


   
 
           
 

Vorige ] Home ] Volgende ]

 

Nog een webkwestie / webquest doen? Surf naar www.webkwestie.nl
Dit werk valt onder een Creative Commons licensie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld. Achtergrondafbeelding van:  https://www.needpix.com