Inleiding

Je hoort vaak iets over het land Suriname en dat er in Nederland veel Surinamers wonen. Maar wat heeft Suriname nou eigenlijk met Nederland te maken. Uit je aardrijkskunde boekje heb je al eens gelezen dat Suriname vroeger bij Nederland hoorde, dat het een kolonie was. 

Nu wil je wat meer over Suriname weten, maar overal waar je komt hoor je dat het een heel mooi land is, maar dat het er heel slecht aan toegaat. Dat is heel erg jammer! Je wilt graag helpen en je schrijft een brief naar de president van Suriname. Maar dan hoor je een hele tijd niets totdat de deur in de klas opengaat en een vijftal Surinamers in pak komen de klas binnen en ze willen graag met je praten.

Samen komen jullie met een plan om van Suriname weer een mooi land te maken en om aan het geld te komen moeten er meer toeristen naar Suriname komen. Nu wordt er aan jou gevraagd om een reis folder te maken zodat er meer toeristen naar Suriname komen.


Back Home Next
Nog een webkwestie / webquest doen?
Surf naar www.webkwestie.nl

Op- of aanmerkingen? Websites die niet werken?
Mail het de webkwestiemaker (klik hier)


Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. 
Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld.