OPMERKINGEN

Via het onderstaande formulier kun je op- of aanmerkingen doorsturen naar de maker van de webkwestie / webquest.

Je hoeft niet alleen kritisch opbouwende opmerkingen door te geven. Ook links die niet (meer) werken kun je melden. Complimenten zijn (zoals je zelf ook weet) ook van harte welkom.

Probeer zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven wat je opmerkingen zijn of welke problemen je ervaart. Indien mogelijk graag aangeven op welke pagina('s) van deze webquest de opmerkingen van toepassing zijn. Als er bepaalde links niet werken, noem dan even de naam van de link.

Mocht je binnen twee weken geen reactie krijgen en/of je merkt dat je opmerkingen niet verwerkt zijn, dan kun je deze ook melden bij:

Mijn reactie is: 

Je eigen voor- en achternaam ( verplicht om in te vullen):

Je email-adres ( niet verplicht om in te vullen, maar wel makkelijk voor eventueel contact):

Ik werk / studeer bij - op - aan:

Plaats waar de organisatie staat:

Mijn opmerkingen zijn:

       

 

 

Heeft u op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webquest?
Zijn er links die niet werken? Laat het even weten. Klik daarvoor hier.

Nog een webkwestie / webquest doen? Surf naar www.webkwestie.nl

 

Dit werk valt onder een Creative Commons licensie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.