Terugblik

Wat vond jij zelf van je eigen logboek en eigen kaart? Wat vind jij van de dingen die je geleerd hebt? Beoordeel je eigen werk met onderstaande tabellen en schrijf dat bij het blok 'conclusie' in je logboek.

  Goed Zeer goed Uitstekend Totaal
De landkaart: Ik vond een paar plaatsen op de kaart. Ik vond de meeste plaatsen op de kaart. Ik vond alle plaatsen op de kaart.  
5 punten 7 punten 10 punten
Mijn logboek Mijn tekeningen lukten niet. Ik tekende over de sites en schreef wat feiten over de plaatsen. Ik maakte mooie tekeningen en ik schreef veel over de bijzondere dingen die ik heb geleerd over Amerika.  
3 punten 6 punten 10 punten
Wat ik leerde over Amerika Ik leerde maar een paar nieuwe dingen. Ik leerde 8 nieuwe dingen over Amerika Ik leerde wel meer dan 15 nieuwe dingen over Amerika.  
3 punten 7 punten 10 punten
Techniek gebruik Ik had moeite met het surfen en kon niet zo makkelijk naar de webkwestie terugkeren. Ik kon surfen, maar ik vond het moeilijk naar de webkwestie terug te keren. Ik had geen problemen met het surfen of met het gebruik van de 'vorige' pijl van de browser.  
3 punten 7 punten 10 punten
 

Hoe scoorde je?

35 - 40 punten Zeer goede reiziger
25 - 35 punten Goede reiziger
minder dan 25 punten Je moet nog wat meer oefenen met kaarten en de techniek
 

Vorige Start Volgende

Nog een webkwestie / webquest doen?  Surf naar www.webkwestie.nl

Op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie? Websites die niet werken? Mail het de webkwestiemaker (klik hier)

Dit werk valt onder een Creative Commons licensie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.