Door:
Martin Kelders & Eric Vink


  www.webkwestie.nl

De puntenverdeling van de webquest. 

beginner niet slecht goed perfect
opdracht 1 + 4
maximaal 40 punten
Erg weinig tot niets gebruikt om iets laten zien. Het was verwarrend en moeilijk om te volgen. Hier en daar was het verslag rommelig. Je had meer dingen moeten laten zien, door middel van plaatjes. Het verslag zag er keurig verzorgd uit. Toch had je wat meer kunnen vertellen. Het verslag was duidelijk en goed te begrijpen. Het verslag was informatief, overtuigend, en creatief.
opdracht 2
maximaal 30 punten
Er is bijna niet samengewerkt aan de opdracht met de bonnen. Je hebt geen goede antwoorden gevonden. Er is bijna niet samengewerkt aan de opdracht met de bonnen. Maar je beschrijving en antwoorden waren redelijk. Er is goed samengewerkt. Je hebt de juiste antwoorden gevonden. Er is goed samengewerkt. Alle informatie klopt. Je hebt uitgebreid de invloed van het verzet beschreven.
opdracht 3
maximaal 30 punten


N.V.T.

t/m 40% =
10 punten

40% t/m 70% =
20 punten

70% t/m 100% =
30 punten

* * * * * *
Nog een webquest / webkwestie doen?
Surf naar www.webkwestie.nl


Heb je op- of aanmerkingen?
Zijn er websites die niet werken?
Mail dit de webkwestiemaker.
Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld.