AFSLUITING

 

---

 

INHOUDELIJK

*  In het Engelstalige model wordt dit onderdeel "evalution" genoemd.

*  In dit onderdeel wordt opgesomd wat de leerling heeft bereikt of heeft geleerd als hij de opdracht goed heeft uitgevoerd.

*  Het gaat daarbij dan natuurlijk niet alleen over de opgedane feitenkennis, maar het kan ook gaan over bepaalde soorten samenwerkingsactiviteiten, wijze van presenteren, enz.

*  Het verdient de aanbeveling tegelijkertijd de leerling aan zelf-reflectie te laten doen.

 

 

OPMAAKTIP

*  Ben je op zoek naar afbeeldingen, dan zijn er op in Word, maar ook via Internet heel veel plaatjes te vinden. Word heeft sowieso een eigen catalogus met afbeeldingen “aan boord”:
Werkbalk “Invoegen”, dan “Figuur” en vervolgens kiezen voor “Illustratie”.

*  Kun je daar nog geen goede afbeelding vinden, ga dan eens via diezelfde weg naar “Clips Online”. Als je aangesloten bent op internet, dan komen er nu duizenden gratis afbeeldingen, foto’s, bewegende beelden en audio tot je beschikking. Het voert hier te ver om precies uit te leggen hoe dat moet, maar je hebt het binnen een half uurtje onder de knie.

*  Natuurlijk kun je ook via een standaard zoekmachine naar een plaatje zoeken. De zoekmachine Google.nl heeft zelfs een speciale optie om alleen op afbeeldingen te zoeken. Het is vaak een kwestie van geduld of kiezen voor een ander trefwoord om precies dat plaatje te vinden wat je nodig hebt.

 

---

HOME

meer webkwesties zijn te vinden op:

www.webkwestie.nl