Verwerking

Opdracht 1: Test de onderdelen zelf uit, en maak een schema waarin de minimale resultaten staan die per onderdeel gehaald moeten worden, om op dit onderdeel mee te mogen doen. Geef dit schema door aan de leerkrachten van de overige groepen en aan de teamcaptains. Hang dit schema ook goed zichtbaar op in de school, zodat atleten kunnen zien aan welk onderdeel zij mee willen doen. 

Opdracht 2: Maak een werkstuk over de geschiedenis en de belangrijkste feiten van de Olympische spelen. Je kunt hier voor het formulier gebruiken als webpad, om je op weg te helpen. Zorg dat je de vragen van de pers en de deelnemers zo goed mogelijk kunt beantwoorden. Presenteer je werkstuk in de klas als een soort spreekbeurt.

WEBPAD Olympische spelen

Opdracht 3: Bereken de kosten voor een Olympische sportdag. Verzamel de juiste gegevens en maak een offerte. Dit is een opgave van de kosten voor de hele organisatie, per onderdeel genoemd. Bijvoorbeeld: Ranja: ... x per dag, per deelnemer is ... liter x .... euro per liter. Vermeld de kosten allemaal apart, zodat de leerkracht kan zien wat er weggelaten kan worden indien het te duur wordt.

Opdracht 4: Maak een reglement en verwerk dat in een boekje. Maak voldoende medailles. Hiervoor kun je de afbeeldingen onder beoordeling gebruiken. Natuurlijk mag je ze ook zelf ontwerpen.

Opdracht 5: Verzamel spullen en maak een vlag voor de herkenbaarheid van jouw "land".

 

    

 

Vorige ] Start ] Volgende ]

 

2004 Liny, Marion en Anita; Fontys Pabo, Tilburg

meer webkwesties op:
www.webkwestie.nl

 

Op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webkwestie?
Zijn er interlinks die niet meer werken?
Geef het even door. Klik daarvoor hier.

 

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons
www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten.
Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik.  Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van de Microsoft Clip Gallery