Opdracht

Je bent de directeur van een nieuw te openen museum. Omdat het dit jaar het Rembrandtjaar is wil je het museum openen met een tentoonstelling van schilderijen van Rembrandt. Je hebt de medewerking gekregen van alle museumdirecties en particuliere bezitters van schilderijen om doeken gemaakt door de schilder van hun te lenen.

  • Je ruimte is echter beperkt. In lees opdracht 1 je hoeveel ruimte je hebt en kun je een keus maken om je tentoonstelling te maken.

  • Bij een tentoonstelling hoort een programmaboekje. In opdracht 2 lees je hoe je een programmaboekje moet maken.

  • Als de tentoonstelling klaar is ben je een expert in de schilderijen van Rembrandt. In opdracht 3 kun je dit testen.

 

Vorige Start Volgende

Nog een webkwestie / webquest doen? Surf naar www.webkwestie.nl

Op- of aanmerkingen ter verbetering van deze WebQuest   Websites die niet werken? Mail het de webkwestiemaker (klik hier)

Dit werk valt onder een Creative Commons licentie. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, Commons.Wikimedia of het Rijksmuseum , tenzij anders is vermeld. Banner van Pixabay.