Afsluiting

En hebben jullie meer dan 50 punten? Ja? Dan heb ik mijn winterdiploma gehaald! Jullie hebben de winter van dit jaar gered en jullie hebben er zelf ook nog iets van opgestoken.

Jullie kunnen nu een aantal dieren opnoemen die een winterslaap houden en jullie weten hoe je dieren (vissen en vogels) de winter door kunt helpen. Maar ook weten jullie nu wat meer over de Winterspelen. Jullie kunnen vast wel een stad opnoemen waar ze een keer zijn gehouden.!

Wat ik heel erg knap van jullie vind is dat jullie zo je best deden op de vraag over sneeuw. Die had ik nooit alleen kunnen maken. Jullie wisten namelijk hoe sneeuw ontstaat en kunnen zelfs al een aantal sneeuwkristallen tekenen. Knap hoor, mutsje af!

Ik vond het een erg lastig examen, maar doordat jullie zo goed samen hebben gewerkt hebben we het gehaald. Jullie zijn helden! Ik mag straks eindelijk sneeuw strooien, maar ik hoop toch wel dat Koning Winter snel beter wordt. Heel erg bedankt voor jullie hulp! Als beloning heb ik nog wat winterspelletjes voor jullie, klik dan hier . Ik ga nu snel achter die vis hierboven aan, want ik heb wel honger gekregen. Doei!

Enne´┐Ż als het straks sneeuwt op aarde, denken jullie dan nog even aan me?

Start | Inleiding | Opdracht | Verwerking | Infobronnen | Beoordeling | Afsluiting | Leerkracht | WebQuest Nieuws

 

Meer WebQuests / WebKwesties op www.webkwestie.nl

Zij er op- of aanmerkingen ter verbetering van deze webquest?
Zijn er links die niet meer werken? Geef het even door. Klik daarvoor hier.

Dit werk valt onder een Creative Commons. www.webkwestie.nl is een gratis website voor alle onderwijssoorten. Er is geprobeerd alleen maar rechtenvrij (beeld)materiaal te gebruiken en/of (beeld)materiaal te gebruiken voor niet-commercieel gebruik. Mocht u desalniettemin materiaal zien waar auteursrecht op rust, laat het ons dan meteen weten. Er wordt z.s.m. op gehandeld. De afbeeldingen zijn afkomstig van Pixabay en PXhere, animatedimages.org, Microsoft Clipart Gallery, tenzij anders is vermeld.